Tarieven

Kosten minnelijke incasso

Vandorenburch werkt op basis van no cure no pay. Het no cure no pay-principe houdt in dat u geen kosten maakt als wij er niet in slagen uw vordering te incasseren. Dit biedt u de gemoedsrust dat we er alles aan zullen doen om het gewenste resultaat te behalen, aangezien ons succes nauw verbonden is met uw succes. Mocht u vragen hebben over onze tarieven of specifieke vragen over uw incassozaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

Uw klant betaalt gehele vordering
U betaalt
€ 0,-
  • Incassokosten worden betaald door uw klant/debiteur.
Uw klant betaalt gedeeltelijk
U betaalt
€ 0,-
  • Incassokosten worden betaald door uw klant/debiteur.
  • Mogelijkheid om een gerechtelijke incasso te starten (kosten in overleg).
Klant betaalt niets
U betaalt
€ 0,-
  • Mogelijkheid om een gerechtelijke incasso te starten (kosten in overleg).

Incassokosten voor de debiteur

Indien de debiteur overgaat tot betaling, brengen wij incassokosten in rekening. Deze kosten worden door de debiteur betaald en niet door u als opdrachtgever. De hoogte van de incassokosten is afhankelijk van de hoogte van de openstaande vordering en is wettelijk vastgesteld volgens de Wet Incassokosten (WIK). Wij zorgen ervoor dat de incassokosten in overeenstemming zijn met de geldende wet- en regelgeving.

Kosten gerechtelijke incasso

De genoemde tarieven zijn exclusief eventuele gerechtelijke kosten en bijkomende kosten die kunnen ontstaan tijdens een gerechtelijke procedure. Deze kosten zullen in overleg met u worden besproken, mocht het nodig zijn om over te gaan tot een gerechtelijke incasso.