Over ons

Snel en efficiënt

Vandorenburch, gevestigd in Amsterdam, is gespecialiseerd in het effectief innen van onbetaalde facturen en het bieden van uitgebreide incasso-oplossingen. Met een team van ervaren incasso-experts en een samenwerking met lokale deurwaarders, bieden wij een uitgebreide en betrouwbare service in heel Nederland. Met onze landelijke dekking zorgen we ervoor dat uw vorderingen snel en efficiënt worden afgehandeld.

Incasso met expertise en integriteit

Wij begrijpen dat onbetaalde facturen voor u als ondernemer veel frustratie en financiële druk met zich meebrengen. Ons team van ervaren incasso-experts is erop gericht om u te ondersteunen bij het innen van openstaande vorderingen. Met een diepgaande kennis van de incassowetgeving en ruime ervaring in diverse sectoren, zorgen wij ervoor dat uw geld op een juridisch correcte en ethische manier wordt geïnd.

Lokale expertise, landelijke dekking

Als incasso-experts begrijpen we dat elke regio zijn eigen specifieke kenmerken heeft. Daarom werken we nauw samen met lokale deurwaarders in Amsterdam en andere steden in Nederland. Deze samenwerking stelt ons in staat om een landelijke dekking te bieden. Op deze manier kunnen we uw vorderingen effectief en efficiënt innen, ongeacht waar uw debiteuren zich bevinden.

Gepersonaliseerde aanpak

We gaan verder dan alleen het versturen van herinneringen en aanmaningen. Elk dossier is uniek en vereist een gepersonaliseerde aanpak. Onze incasso-experts analyseren de situatie grondig, communiceren op professionele wijze met uw debiteuren en streven naar een snelle betaling dan wel regeling. Als de minnelijke fase niet succesvol is, zullen we als Vandorenburch , in samenwerking met onze partners, niet aarzelen om gerechtelijke stappen te ondernemen.