Onbetaalde factuur

Een onbetaalde factuur? Vandorenburch biedt de oplossing. Het kan frustrerend zijn als een klant weigert te betalen voor de geleverde goederen of diensten. U heeft recht op uw geld en het is begrijpelijk dat u er alles aan wilt doen om uw factuur betaald te krijgen. U hoeft zich geen zorgen te maken over voorafgaande kosten bij Vandorenburch, omdat we alleen betaald worden als we resultaten behalen (no cure no pay).

Een sommatiebrief kan een krachtig middel zijn om uw klant tot betaling aan te sporen. Het is echter belangrijk dat deze brief de juiste toon en uitstraling heeft om serieus genomen te worden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een sommatiebrief op ons officiële briefpapier te sturen naar uw niet-betalende klant.

Ook voor kleine incassozaken staan we klaar. We begrijpen dat elk bedrag telt en zetten ons in om zelfs de kleinste vorderingen te innen.

incassobureau inschakelen

Kies voor succesvolle incasso: Schakel onze experts in

Van indienen tot innen in 6 stappen

1. Vordering indienen

De opdrachtgever dient via de website de openstaande vordering in, inclusief alle relevante documentatie en informatie over de debiteur.

4. Opvolging

We volgen betalingsafspraken op, sturen herinneringen en voeren incasso-activiteiten uit om de debiteur tot betaling aan te zetten.

2. Vordering analyse

Wij analyseren de vordering, controleren de geldigheid en haalbaarheid ervan, en beoordelen de beste aanpak om de betaling te innen.

5. Juridische stappen

Als de debiteur niet reageert of weigert te betalen, gaan we samen met onze partners over tot juridische stappen. 

3. Communicatie

Wij nemen nemen contact op met de debiteur om de betalingsachterstand aan te kaarten en eventueel om de mogelijkheden voor een betalingsregeling te bespreken.

6. Afhandeling

Zodra de betaling is ontvangen, handelen we de zaak af en rapporteren we de voortgang en resultaten aan de opdrachtgever.

Succesvolle aanpak

Wanneer u kiest voor onze dienst, ontvangt u een professioneel opgestelde sommatiebrief die de urgentie van de situatie benadrukt. Onze ervaren juristen zorgen ervoor dat de brief voldoet aan alle juridische eisen en dat de boodschap duidelijk overkomt. Met het gebruik van ons briefpapier straalt u professionaliteit en autoriteit uit, waardoor uw klant beseft dat u serieus bent en dat verdere stappen worden overwogen.

90%

> Slagingskans

92%

> Tevreden klanten

80%

Resultaat binnen 30 dagen

Ons team van deskundige incassospecialisten gaat proactief aan de slag om uw debiteur te benaderen en te motiveren tot betaling. We hanteren een gestructureerde aanpak en maken gebruik van diverse communicatiemiddelen om effectief contact te leggen met uw klant. Daarnaast zorgen we voor een zorgvuldige opvolging van het incassotraject, waarbij we indien nodig juridische stappen zullen ondernemen om uw vordering te waarborgen.

Bij Vandorenburch geloven we sterk in transparantie en vertrouwen. We begrijpen dat u als klant wilt weten waar u aan toe bent en dat u op de hoogte wilt blijven van de voortgang van uw incassozaak. Daarom stellen we regelmatig rapportages op waarin we u informeren over de status van het incassotraject en de genomen stappen. U kunt altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen, en we zullen u voorzien van duidelijke en heldere antwoorden.
 

Vragen? Mail ons op info@vandorenburch.nl of bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur naar 020 244 6904.

Krijg waar u recht op heeft - schakel ons in voor uw incassozaken.