Incassozaak ingediend

Bevestiging van ontvangst van uw incassozaak

Hartelijk dank voor het indienen van uw incassozaak via onze website. Wij stellen uw vertrouwen in Vandorenburch zeer op prijs. Deze e-mail bevestigt dat wij uw zaak hebben ontvangen en dat wij er op werkdagen mee aan de slag zullen gaan.

Ons team van ervaren professionals zal uw zaak zorgvuldig onderzoeken en alle nodige stappen ondernemen om een bevredigende oplossing te vinden. Wij begrijpen dat het indienen van een incassozaak belangrijk voor u is, en we verzekeren u dat wij ons uiterste best zullen doen om uw belangen te behartigen.

Indien nodig, kunnen wij contact met u opnemen om aanvullende informatie te verkrijgen die van belang kan zijn voor het verloop van de zaak. We streven ernaar u op de hoogte te houden van de voortgang van uw zaak en zullen u informeren over belangrijke ontwikkelingen.

Mocht u in de tussentijd vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen dat u in Vandorenburch stelt. We kijken ernaar uit om uw zaak te behandelen en u te voorzien van de best mogelijke service.

Met vriendelijke groet,

Vandorenburch Incasso