Incassobureau Noord-Holland

Wordt u als ondernemer in Noord-Holland geconfronteerd met een klant die weigert te betalen? Geen zorgen, wij staan voor u klaar om uw belangen te behartigen en ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Met onze uitgebreide ervaring en bewezen succes in de incassowereld, zijn wij de ideale partner om u te ondersteunen bij het innen van openstaande vorderingen. 

Bij Vandorenburch zijn we pas tevreden als we uw vorderingen succesvol hebben geïnd – daarom werken we op basis van no cure no pay. We geloven in het opbouwen van sterke langetermijnrelaties met onze opdrachtgevers, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en wederzijds succes.

Ook voor kleine incassozaken staan we klaar. We begrijpen dat elk bedrag telt en zetten ons in om zelfs de kleinste vorderingen te innen.

Snelle resultaten: Meer dan 80% van de debiteuren betaalt binnen 30 dagen

Van indienen tot innen in 6 stappen

1. Vordering indienen

De opdrachtgever dient via de website de openstaande vordering in, inclusief alle relevante documentatie en informatie over de debiteur.

4. Opvolging

We volgen betalingsafspraken op, sturen herinneringen en voeren incasso-activiteiten uit om de debiteur tot betaling aan te zetten.

2. Vordering analyse

Wij analyseren de vordering, controleren de geldigheid en haalbaarheid ervan, en beoordelen de beste aanpak om de betaling te innen.

5. Juridische stappen

Als de debiteur niet reageert of weigert te betalen, gaan we samen met onze partners over tot juridische stappen. 

3. Communicatie

Wij nemen nemen contact op met de debiteur om de betalingsachterstand aan te kaarten en eventueel om de mogelijkheden voor een betalingsregeling te bespreken.

6. Afhandeling

Zodra de betaling is ontvangen, handelen we de zaak af en rapporteren we de voortgang en resultaten aan de opdrachtgever.

Succesvolle aanpak

We hebben veel incassozaken van ondernemers uit Noord-Holland succesvol afgehandeld. Onze grondige aanpak en vasthoudendheid hebben ervoor gezorgd dat we uitstekende resultaten behalen, zelfs in complexe gevallen. We zullen ons uiterste best doen om uw vorderingen te innen. Met Vandorenburch kunt u rekenen op een partner die resultaatgericht werkt. 

In gevallen waarin minnelijke incasso niet het gewenste resultaat oplevert, kunnen wij u samen met onze partners vertegenwoordigen in gerechtelijke procedures.

90%

> Slagingskans

92%

> Tevreden klanten

80%

Resultaat binnen 30 dagen

Onze minnelijke incassodiensten zijn gericht op het buitengerechtelijk innen van openstaande vorderingen. Onze ervaren incassospecialisten zetten zich in om op een professionele en respectvolle manier met uw debiteuren te communiceren

Laat ons u helpen om uw openstaande vorderingen te innen en uw financiële positie te versterken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Vandorenburch voor u kan betekenen.

 

Vragen? Mail ons op info@vandorenburch.nl of bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur naar 020 244 6904.

Krijg waar u recht op heeft - schakel ons in voor uw incassozaken.