Incassobureau inschakelen

Heeft u te maken met één of meerdere klanten die niet op tijd betalen? Wij kunnen u helpen bij het incasseren van uw vorderingen. Met veel ervaring in de branche zijn wij experts in het effectief innen van schulden en het herstellen van uw financiële balans. 

Bij Vandorenburch begrijpen we dat elke incasso-zaak uniek is. Ons toegewijde en professionele team van incassospecialisten staat voor u klaar om uw specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. We behandelen uw vorderingen met uiterste zorg en respect, waarbij we altijd streven naar een resultaat dat zowel uw klantrelaties als uw financiële belangen in stand houdt.

Vandorenburch neemt alle risico’s op zich en werkt op basis van no cure no pay om u te ontzorgen.

incassobureau inschakelen

Kies voor succesvolle incasso: Schakel onze experts in

Van indienen tot innen in 6 stappen

1. Vordering indienen

De opdrachtgever dient via de website de openstaande vordering in, inclusief alle relevante documentatie en informatie over de debiteur.

4. Opvolging

We volgen betalingsafspraken op, sturen herinneringen en voeren incasso-activiteiten uit om de debiteur tot betaling aan te zetten.

2. Vordering analyse

Wij analyseren de vordering, controleren de geldigheid en haalbaarheid ervan, en beoordelen de beste aanpak om de betaling te innen.

5. Juridische stappen

Als de debiteur niet reageert of weigert te betalen, gaan we samen met onze partners over tot juridische stappen. 

3. Communicatie

Wij nemen nemen contact op met de debiteur om de betalingsachterstand aan te kaarten en eventueel om de mogelijkheden voor een betalingsregeling te bespreken.

6. Afhandeling

Zodra de betaling is ontvangen, handelen we de zaak af en rapporteren we de voortgang en resultaten aan de opdrachtgever.

Succesvolle aanpak

We hebben veel incassozaken succesvol afgehandeld. Onze grondige aanpak en vasthoudendheid hebben ervoor gezorgd dat we uitstekende resultaten behalen, zelfs in complexe gevallen. We zullen ons uiterste best doen om uw vorderingen te innen. Met Vandorenburch kunt u rekenen op een partner die resultaatgericht werkt. 

90%

> Slagingskans

92%

> Tevreden klanten

80%

Resultaat binnen 30 dagen

Als u betrouwbare incassospecialisten zoekt, hoeft u niet verder te zoeken. Met onze ervaring, maatwerkoplossingen en toewijding zijn wij de ideale partner voor al uw incassozaken.

Met Vandorenburch kunt u vertrouwen op een eerlijke en transparante incassoservice, zonder verborgen kosten dankzij ons no cure no pay beleid.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Vandorenburch voor u kan betekenen.

 

Vragen? Mail ons op info@vandorenburch.nl of bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur naar 020 244 6904.

Krijg waar u recht op heeft - schakel ons in voor uw incassozaken.