Incassobureau inschakelen zzp

Als ZZP’er begrijpt u als geen ander dat een gezonde cashflow van cruciaal belang is voor het succes van uw onderneming. Helaas kan het voorkomen dat u te maken krijgt met wanbetalers, openstaande facturen en moeilijke incassotrajecten. Daar komt Vandorenburch in beeld, een ervaren incassobureau dat zich specifiek richt op uw behoeften en maximale resultaten nastreeft.

Uw tijd is kostbaar. Laat ons uw incassozorgen wegnemen. Als ZZP’er draait alles om efficiëntie en het maximaliseren van uw tijd. Het inschakelen van Vandorenburch stelt u in staat om uzelf te concentreren op uw core business, terwijl wij ons richten op het innen van uw openstaande facturen. Onze ervaren incassospecialisten nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het incassoproces, vanaf het eerste contact met uw debiteur tot aan de uiteindelijke betaling.

Vandorenburch neemt financiële drempels weg met ons no cure no pay systeem, zodat u kunt focussen op uw bedrijfsvoering.

Kies voor succesvolle incasso: Schakel onze experts in

Van indienen tot innen in 6 stappen

1. Vordering indienen

De opdrachtgever dient via de website de openstaande vordering in, inclusief alle relevante documentatie en informatie over de debiteur.

4. Opvolging

We volgen betalingsafspraken op, sturen herinneringen en voeren incasso-activiteiten uit om de debiteur tot betaling aan te zetten.

2. Vordering analyse

Wij analyseren de vordering, controleren de geldigheid en haalbaarheid ervan, en beoordelen de beste aanpak om de betaling te innen.

5. Juridische stappen

Als de debiteur niet reageert of weigert te betalen, gaan we samen met onze partners over tot juridische stappen. 

3. Communicatie

Wij nemen nemen contact op met de debiteur om de betalingsachterstand aan te kaarten en eventueel om de mogelijkheden voor een betalingsregeling te bespreken.

6. Afhandeling

Zodra de betaling is ontvangen, handelen we de zaak af en rapporteren we de voortgang en resultaten aan de opdrachtgever.

Succesvolle aanpak

Wij begrijpen dat elke incassozaak uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke situatie. Of u nu te maken heeft met een kleine wanbetaling of een complexe zakelijke schuld, ons team van experts ontwikkelt een strategie die de grootste kans op succes biedt. We hanteren een persoonlijke aanpak en gaan altijd voor het beste resultaat.

90%

> Slagingskans

92%

> Tevreden klanten

80%

Resultaat binnen 30 dagen

U blijft altijd op de hoogte Bij Vandorenburch geloven we in transparantie en open communicatie. Gedurende het incassoproces houden we u regelmatig op de hoogte van de voortgang van uw zaak. U ontvangt duidelijke en begrijpelijke rapportages, zodat u altijd inzicht heeft in de stand van zaken. Ons klantvriendelijke team staat bovendien klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies.

Laat ons u helpen om uw openstaande vorderingen te innen en uw financiële positie te versterken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Vandorenburch voor u kan betekenen.

 

Vragen? Mail ons op info@vandorenburch.nl of bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur naar 020 244 6904.

Krijg waar u recht op heeft - schakel ons in voor uw incassozaken.