Incasso indienen

Eenvoudig en snel ingediend

Vul het formulier op deze pagina in en wij gaan direct aan de slag. Als u op werkdagen uw zaak indient, zorgen wij ervoor dat uw zaak dezelfde dag nog in behandeling wordt genomen. Ons toegewijde team van experts staat klaar om de nodige stappen te ondernemen om uw geld te innen. 

Meerdere incasso opdrachten indienen

Wilt u meerdere incassozaken indienen? Dat kan eenvoudig en efficiënt: stuur een e-mail naar info@vandorenburch.nl en wij zullen u graag van dienst zijn.

Formulier voor indienen incasso


Waarom Vandorenburch?

  • No cure no pay
  • Snelle actie, dezelfde werkdag incasseren
  • 90% slagingspercentage
  • Ervaren experts in incasso
  • Transparante communicatie

Van indienen tot innen in 6 stappen

1. Vordering indienen

De opdrachtgever dient via de website de openstaande vordering in, inclusief alle relevante documentatie en informatie over de debiteur.

4. Opvolging

We volgen betalingsafspraken op, sturen herinneringen en voeren incasso-activiteiten uit om de debiteur tot betaling aan te zetten.

2. Vordering analyse

Wij analyseren de vordering, controleren de geldigheid en haalbaarheid ervan, en beoordelen de beste aanpak om de betaling te innen.

5. Juridische stappen

Als de debiteur niet reageert of weigert te betalen, gaan we samen met onze partners over tot juridische stappen. 

3. Communicatie

Wij nemen nemen contact op met de debiteur om de betalingsachterstand aan te kaarten en eventueel om de mogelijkheden voor een betalingsregeling te bespreken.

6. Afhandeling

Zodra de betaling is ontvangen, handelen we de zaak af en rapporteren we de voortgang en resultaten aan de opdrachtgever.